سی وششمین نشست علنی جلسه شورای شهر تبریز، در حالی صبح امروز در عمارت شهرداری تبریز برگزارشد که ایرج شهین باهر، شهردار تبریز و سعید نیکو خصلت، عضو شورا غایب این جلسه بودند.
به گزارش آذر صبح، شکور اکبر نژاد، رییس شورای شهر تبریز در ابتدای این جلسه گفت: در ایام فاطمیه جدا از بنر ها و بیلبوردها باید بتوانیم اخلاق فاطمی را به جا بیاوریم، یعنی منافع عموم را بر منافع شخصی ترجیح بدهیم.
وی با بیان اینکه نوزدهم بهمن، روز نیروی هوایی و مردان ایثارگر این نیرو را گرامی می داریم، افزود: امیدواریم بتوانیم در مسیری حرکت کنیم که اراده حقیقی فجرآفرینان بود.
بابایی اقدم، عضو شورا درخصوص لایحه اعطای تسهیلات تشویقی به صورت کاهش مبنای محاسبه عوارض ساختمانی به ایثارگران و خانواده محترم شهدا و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و سایر اشخاص گفت: این لایحه تنها شامل خانواده شهدا نیست و در بند هادیده میشود که خانواده های دیگر هم تحت پوشش قرار میگیرند.
وی خاطر نشان کرد: بخشی از مطالبات شهرداری از طریق تعرفه عوارض ساختمانی است و اگر تخفیف های زیاد و متوالی بدهیم در درآمد شهرداری به مشکل بر می خوریم.
وی گفت: باید بررسی کنیم که تأثیر تایید این لایحه در در آمد شهرداری چطور است.
عبدالله تقی پور دیگر عضو شورا در ادامه سخنان بابایی اقدم افزود: بند ۴ این لایحه در ارتباط با شهروندان ناتوان از پرداخت بدهی های شهرداری است که باید بدون چشم پوشی از مطالبه شهرداری آن را در اقساط طولانی مدت وصول کنند.
شهرام دبیری عضو شورای اسلامی تبریز نیز گفت: این لایحه از اختیارات شهرداری است.
وی افزود: میزان مبلغ در نظر گرفته شده برای این مورد مبلغ ۳تا۴ میلیارد می باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگر لایحه را در این قالب تصویب نکنیم میزان هبههایی که به شورا می آید افزایش پیدا میکند.
درشورای شهر بند های اول تا سوم لایحه شهرداری تحت عنوان اعطای تسهیلات تشویقی به صورت کاهش مبنای محاسبه عوارض ساختمانی به ایثارگران و خانواده شهدا و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی با اعمال اصلاحات مد نظر کمیسیون برنامه و بودجه و همچنین گسترش شمول آن به همه جانبازان و رزمندگان دارای حداقل ۶ ماه سابقه حضور در جبهه، تصویب شد.
درلایحه وصول عوارض پذیره از قطعه واقع در خیابان حسن کوچه سی متعلق به بنیاد مصلی و تهاتر قیمت باقیمانده ملک مطرح شد:
اشرف نیا بابیان این که باید تعهد شهرداری در خصوص این محل اجرا شود نه چیز دیگر، گفت: در زمان استاندار و شهرداری چند سال گذشته این تغییر صورت جلسه شده است و بحث تصمیم مربوط به امروز نیست.
وی افزود: بر اساس مذاکره هایی که با بنیاد مصلی صورت گرفته، تمام عایدات از این طرح، برای توسعه فاز دوم مصلی صرف خواهد.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد مصلی اصلا فعالیت تجاری و انتفاعی ندارد و آنچه در این لایحه آمده است، کاملا قانونی است .
محمدباقر بهشتی نیز که دراین جلسه حضور داشت افزود: این موضوع را در نظر بگیرید که تغییر کاربری های غیر منطقی، ذهنیت مردم را نسبت به بنیاد مصلی تخریب می کند.
در لایحه دو فوریتی مساعدت به اداره کل ورزش و جوانان برای برگزاری مسابقات آسیایی کشتی در تبریز اعلام وصول و بررسی آن در صحن شورای شهر مطرح شد:
شهرام دبیری عضوشورای شهرتبریز گفت: با توجه به عقد تفاهم نامه قبلی میان شهرداری و اداره کل ورزش و جوانان خواهشمندم جهت آغاز مسابقات از روز بیستم بهمن ماه، با این مساعدت موافقت نمایند.
فرج قلیزاده بابیان اینکه اگر با این لایحه موافقت کنیم مطمئن باشید باید منتظر ادامه لوایح اینچنینی باشیم گفت: قرار نیست منابع شهرداری را برای دیگر سازمان ها و ادارات مختلف صرف کنیم .
سونیا اندیش مهمترین مسئله را رسیدگی به مشکلات مردم و کارگران دانست و گفت: در همین مجموعه شهرداری یکی از پیمانکاران از شهریورماه حقوق کارگران را پرداخت نکرده است.
وی افزود: بعضی از کارگران شهرداری به دلیل دریافت نکردن حقوقشان به نان شب محتاجند.
وی خاطرنشان کرد: باتوجه به این مسائل چطور شده است که اولویت ما به برگزاری مسابقات ورزشی و آن هم به نفع سازمان ها تغییر کند؟
مسعودی ریحان بابیان اینکه نمی دانیم چرا دولت نسبت به تعهدات ۷۰۰ میلیاردی خود برای تبریز ۲۰۱۸ شانه خالی کرده ادامه داد: قرار بود تبریز ۲۰۱۸ توسعه اقتصادی را برای ما به دنبال داشته باشد.
وی افزود: قرار نبود شهرداری در این میان تنها بماند و منابع خود را صرف دیگر نهادها کند.
وی خاطرنشان کرد: اگر غفلت کنیم، سرمایه های مردمی را به باد می دهیم.