یکی از فعالان سینمایی گفت: هنر و فعالیت های هنرمندان تبریز همواره زبان زد عام و خاص است.
فاطمه شکری یکی از هنرمندان عرصه سینما و تلویزیون متولد ۲۱ شهریور ماه سال۱۳۳۷ در شهر ارومیه است که در سریال هایی نظیر بزم آخر، کوچههای خوابی، کلاشینکف، اشیا از آنچه در آینه میبینید به شما نزدیکترند، سه درجه تب، سیب سرخ حوا، فریاد، آدم باش و… فعالیت داشته است، آذر صبح گفتوگویی با این هنرمند ترتیب داده که در ادامه میآید:
*فعالیت هنری خود را از چه سنی آغاز کردید؟
فعالیت هنری خود را از سن پنج سالگی در زمینه تئاتر شروع کرده و پس از آن به مدت چندین سال متوالی ناچار به ترک این عرصه شده ام، از سال ۱۳۶۹ بار دیگر به این حرفه بازگشتم و کار خود را در زمینه هنر به ویژه تلویزیون ادامه دادم.
در حال حاضر در دو سریال و یک فیلم سینمایی مشغول به کار هستم که یکی از این سریال ها در رابطه با ایل بختیاری است که زندگی سرداری از قوم بختیاری را به تصویر میکشد.
* اگربه شما همزمان پیشنهاد کار در دو فیلم با یک سبک داده شود که یکی ازشهر اصفهان و دیگری از تبریز باشد با کدامیک از آنها به فعالیت خود ادامه می دهید؟
پاسخ این سوال به روشنی قابل تشخیص است چراکه علاقه ی خاصی به تبریز و هنرمندانش دارم، در این راستا چندین سال است که با شهرهای ارومیه و اصفهان در زمینه تلویزیون و… فعالیت نداشته ام، ناگفته نماند که چندی پیش از سوی شهر اصفهان در زمینه تئاتر به عنوان پیشکسوت موفق تقدیر شدم و تندیس خود را به زلزله زدگان استان کرمانشاه اعطا کردم.
* آیا موافق مشهور شدن زودهنگام بازیگران نوظهور هستید؟
مشهور شدن سختی زیادی ندارد، به مدد قدرت رسانهای و فضای مجازی افراد زیادی هستند که خیلی زود مشهور میشوند، امام نکته اینجاست که مشهور شدن با محبوب شدن بسیارفرق دارد، مثلا بازیگری همچون پرویزیرستویی به دلیل فعالیتهای چشمگیرش حق محبوب شدن را داراست چون آدمی با تماشای کارهای وی لذت را حس می کند.
*آیا تاکنون به کار در حوزه کارگردانی فکر کرده اید؟
به هیچ عنوان در این زمینه فکری نداشته ام چراکه علاقه من تنها به بازیگری اختصاص یافته است، تاکنون تجربه ای نیز در این زمینه نداشته ام.
* عمده تفاوت بازیگران پایتخت با شهرستان چیست،؟
تجربه بازیگران تهرانی بیشتر از سایر شهرستان هاست چراکه در پاتخت روزانه چندین فیلم تهیه می شود که این نکته در تبریز ممکن است سالی دوبار اتفاق افتد.
اخیرا هنرمندان تبریزی در سریال آنام نقش آفرینی کردند، بازیگران طوری نقش خود را ایفا کرده بودند که گویی زندگی واقعی آنها همانگونه بوده است، من نیز همچون این هنرمندان هم اینک در یکی از سریال های استان سیستان و بلوچستان نقش آفرینی شخصیتی را برعهده دارم که با یاری خداوند با ارائه این کار مشکلات مردمانش در خصوص دریاچه هامون حل شود.
بازیگری به نوعی توسط تعدادی استعمارشده است، این اتفاق در سینما بیشتر خودش را نشان میدهد، من در این راستا معتقدم با فرصت دادن به سایر هنرمندان به استعدادهای مختلف فرصت میدهیم و این به شکوفایی هر چه بیشتر فرهنگ و هنر در کشور ما میانجامد.
*هنرمندان تهران چه دیدگاهی نسبت به هنرو هنرمندان تبریز دارند؟
به صراحت می توان گفت که تاکنون در مورد هنر و هنرمندان تبریزی، دیدگاه منفی وجود ندارد، هنر و هنرمندان این خطه اثبات شدهاند.