به گزارش آذر صبح، غلامحسین لاله کارگردان نمایش “چاه مسموم و طریق مغموم ” در زنگ افتتاح این نمایش عنوان کرد: اهالی هنر دوست تبریز به ویژه اهالی تئاتر همگی می دانیم که اولین اجرای هر نمایشی با مشکلات اندکی مواجه است.
لاله اذعان داشت: موفقیت برادران ارک موج جدیدی برای سینمای استان وارد کرده است، امید بر آن دارم که تئاتر تبریز نیز همچون دیگر شهرها در مسیر رشد و تعالی قرار گیرد و با تولید آثار ارزشمند عرصه فرهنگ و هنر تبریز را جز زبانزدترین ها در جامعه قرار دهیم.
مجتبی راعی در ادامه اظهار کرد: از تبریز انتظار بیشتری می رود چرا که مهد بسیاری از عرفای بزرگ و معاصر ایرانی بوده و ریشه آنان به تبریز بر میگردد.
وی تشریح کرد: پرداختن به مولانا از نظر من اساسا مبارک است چراکه تاثیر فراوانی بر ذهن مخاطب می گذارد و وی را با دنیای عشق و عرفان آشنا میکند.
کارگردان مطرح کشور با بیان اینکه اگر این اتفاقات ممتدد نباشد و یک شهر دائما به مولانا نگاه نکند آرمان های اوخاموش می شود، ادامه داد: هنرمندان ما اگر در کارهای خود شخصیت مولانا را به روی صحنه ببرند طبیعتا شخصیت وی به مردم شناسانده می شود.
راعی افزود: این کار جز از راه فرهنگی قابل انجام نیست همچنین اگر به شکل جریان فرهنگی رواج نیابد تاثیری چندانی را به دنبال نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه در این نمایش دچار لذت معنایی شدیم، اظهار کرد: امیدواریم کسانی که دلشان برای فرهنگ می تپد مولانا را تنها نگذارند و روزی به جایی برسیم که غیر همزبانهای مولانا نیز حرف این عارف بزدگ را بفهمند و این روز از این لحظه شروع می شود.
راعی با بیان اینکه دارایی ما در بین ملتهای دیگر فرهنگ ماست. خاطر نشان شد: اگر ما آثار و فرهنگ آنها را کار کنیم انها مخاطب هنر قلابی از ما نخواهند بود، اما فرهنگ ما برای آنها نو و تازه است و مخاطب آثار ما خواهند بود.