رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی گفت: توسعه در هیچ جا هنجارشکنی نمیکند و برای استفاده از توانمندیهای منطقه متکی بر درونزایی است و به جهت ارتباط با دنیای بیرون برونگرا است .
به گزارش آذر صبح، داوود بهبودی در جلسه مشترک کمیته برنامهریزی و ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان جلفا اظهار کرد: اگر بخواهیم یک تعریف فشرده از توسعه ارائه دهیم باید بگوییم توسعه به معنی رسیدن به یک زندگی بهتر از منظر برخورداری و آرامش است.
وی افزود: توسعه و اقتصاد مقاومتی دو روی یک سکه هستند که نتیجه تحقق آنها جامعه آباد، برخوردار، مطالبهگر و دارای افق مثبت برای آینده است.
بهبودی با بیان اینکه ما کارگزاران نظام هستیم و از منظر حکومت به توسعه نگاه میکنیم؛ وظیفه ما تسهیلگری توسعه است که در این عرصه باید یک تغییر رویه و رویکرد داشته باشیم؛ خاطرنشان کرد: واقعیت این است که در نتیجه عملکرد نامطلوب ما یک نظام بروکراتیک سنگین در جامعه ما حاکم شده و جا دارد برخی از قوانین و مقررات متناسب با شرایط بومی و منطقهای تعدیل و تغییر یابند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی متذکر شد: باید خودمان و سیستم حاکم بر جامعه را روانکاری کنیم؛ این سیستم زمانی طراحی شده که همه مسوولیتها به عهده دولت بود و توسعه را هم باید دولت به تنهایی ایجاد میکرد؛ در حالی که تجربه ثابت کرده دولت به تنهایی نمیتواند این کار را انجام دهد و همه اقشار و نهادها باید در امر تحقق توسعه سهیم باشند.
وی اذعان داشت: امکاناتی مثل معادن و منابع طبیعی در همه جای دنیا در دل محیط زیست قرار دارند و ما باید الزامات لازم را فراهم کنیم که بتوانیم ضمن حفظ محیط زیست از منابع طبیعی و معادن در جهت توسعه جامعه و رسیدن به رفاه اقتصادی بهرهمند شویم.
مشارکت مردم باید در همه شئون جامعه باشد، نه فقط انتخابات!
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی گفت: برای اینکه در همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به توسعه دست یابیم، مشارکت مردم باید در همه شئون جامعه پررنگ باشد، نه فقط در زمان انتخابات!
داود بهبودی در نخستین جلسه مجمع مشورتی توسعه شهرستان جلفا اظهار کرد: حکومت باید در تمام جنبهها مشارکتجو باشد و برای شکلگیری مشارکت گفتوگو باید نهادینه شود تا از نتیجه گفتوگو و مشارکت توسعه حاصل آید.
وی افزود: باید مردم با مردم، مردم با دولت، مردم با روحانیت، مردم با اقشار ذینفوذ و بالعکس بتوانند به راحتی گفتوگو کنند که اگر گفتوگو نکنیم سرمایهها تحلیل میرود.
بهبودی در عین حال خاطرنشان کرد: باید بستر گفتوگو را هم فراهم کنیم که نمونه این بسترسازی تشکیل مجامع مشورتی توسعه شهرستانها است؛ البته استمرار و ادامه فعالیت چنین مجامعی سختتر و مهمتر از تشکیل آن است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی در بخش دیگری از صحبتهای خود تاکید کرد: باید به یک عزم و اجماع برسیم که توسعه میخواهیم و با یک میثاقنامه به دنبال این هدف حرکت کنیم و لوکوموتیو توسعه شهرستان را روی ریل صحیح آن قرار دهیم.
این اقتصاددان یادآور شد: نباید منتظر بمانیم افرادی خارج از جامعه ما بیایند و بخواهند ما را به سمت رفاه، برخورداری و توسعه برسانند که اگر خود افراد جامعه همت و اراده لازم را نداشته باشند و موانع توسعه را برطرف نکنند، جامعه هیچگاه رنگ توسعه را به خود نخواهد دید.