رییس صندوق نوآوری و شکوفایی بااشاره به اینکه ماموریت صندوق نوآوری تنها توزیع پول نیست، گفت : ارتقای اقتصاد دانش بنیان و و کاربردی کردن علم از دیگر وظایف صندوق نو آوری به شمار می رود .
به گزارش آذر صبح ، بهزاد سلطانی در نشست فعالان توسعه فناوری استان، بااشاره به اینکه تا ابتدای دولت یازدهم به شرکت های دانش بنیان هیچ پولی داده نشده بود، ادامه داد: ما از تمامی شرکت های دانش بنیان حتی شرکت هایی که روند نزولی پیدا کرده اند نیز حمایت می کنیم تا بتوانند درجهت تجاری سازی ایده های خود گام برداشته و به سمت موفقیت پیش بروند.
وی با بیان اینکه درصد استفاده شهرستان ها از تهسیلات صندوق نوآوری نسبت به تهران کم است گفت: برای اصلاح این اختلاف فعالیت های مختلفی را دراستان ها شروع کرده ایم که امیدواریم نتیجه خوبی داشته باشد .
سلطانی افزود : در آذربایجان شرقی ۸۹ شرکت دانش بنیان وجود داردکه این این رقم نسبت به جمعیت استان بسیار کم است.
وی درخصوص دریافت تسهیلات شرکت های دانش بنیان آذربایجان شرقی گفت : همچنین این شرکت ها تاکنون ۴۲ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند در حالی که باید حداقل ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت می کردند .
سلطانی بااشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور، صندوق خطر پذیر در بخش شرکت های دانش بنیان با سرمایه ۱۰ میلیارد تومان در آذربایجان شرقی ایجاد خواهد شد ادامه داد: برای شرکت های دانش بنیان خدمات زیادی از جمله وام اشتغال زایی با بهره ۴درصدی .
وی گفت : از لحاظ تعداد شرکت های دانش بنیان رتبه استان آذربایجان شرقی ۵ است که اگر بخواهیم استان به رتبه های بالاتری دست یابد باید تعداد شرکت ها به ۶۰۰مورد افزایش یافته و ازاین تعداد ۳۶۶مورد آنها نهایی شود .
سلطانی اظهار کرد : بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ طرح در صندوق نوآوری و شکوفایی بررسی شده است.
وی گفت : از تعدادطرح های بررسی شده در صندوق نوآوری بیش دو هزار طرح آن تصویب و یک هزار و ۲۷ طرح با موفقیت به اتمام رسیده اند .
وی افزود: ۷۵ درصد شرکت های دانش بنیان از صندوق های نوآوری و شکوفایی تسهیلات دریافت کردند.
وی گفت :در راستای برند کردن شرکت های دانش بنیان باید گام های محکم و مصممی برداشته شود تا بتوانند توان صادراتی خودرا بالابرده و وارد بازار رقابتی شوند.