طی مراسمی از فعالیت های محمد علی نصرتی تقدیر و بهروز مهدوی بعنوان دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر منصوب شد.
به گزارش آذر صبح، استاندار آذربایجان شرقی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و مراسم تودیع و معارفه دبیر این شورا گفت: سردار نصرتی جزو مدیران مخلص و فعال نظام است و در موضوع مواد مخدر کارهای نو و جدیدی انجام داده است.
وی افزود: بحث مواد مخدر در کشور ما حایز اهمیت است، چرا که در دیگر کشورها فقط منافع اقتصادی مطرح است ولی در این کشور جنبه سیاسی دارد و تعداد شهدای این حوزه بیانگر موضوع است.
خدابخش ادامه داد: ۵ آسیب اجتماعی از نظر مقام معظم رهبری بسیار حایز اهمیت است، که اولین آنها بحث اعتیاد و مواد مخدر می باشد.
وی افزود: بخش های مختلف نظام در طول ۴۰ سال درگیر هستند و دست به دست داده اند تا در مرحله اول با قاچاق مواد مخدر و در پله های بعدی با خرده فروشی مواد مخدر مبارزه شود.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ایران در مسیر انتقال مواد مخدر است خاطر نشان کرد: در این استان سردار نصرتی چند کار فوق العاده داشته اند که یکی از آنها اجرای ماده ۱۶ است.
وی ادامه داد: استان آذربایجان شرقی از نظر وجود تعداد معتاد در وضعیت سفید قرار دارد و اعتبار اجرای ماده ۱۶ به استان های سفید داده نمی شود ولی ایشان از امکانات موجود استان استفاده کرده اند.
وی در ادامه افزود: آقای مهدوی قبلا در این سمت بوده اندو در حال حاضر مدیر کل امور اجتماعی هستند؛ ایشان هم همین مسیر را ادامه خواهند داد.
خدابخش خاطر نشان کرد: تمامی دستگاه ها وظیفه دارند در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در موضوع اعتیاد و مواد مخدر بعنوان اولین آسیب اجتماعی انجام وظیفه کنند.
وی افزود: باید کاری کنیم که در جامعه مصرف مواد مخدر کاهش یابد و این کار وظیفه شرعی و قانونی همه مسئولان امر است.
محمد علی نصرتی دبیر سابق شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این مراسم گفت: در شیوع شناسی سال ۹۰، استان آذربایجان شرقی رتبه ۲۱ داشتیم و اعتیاد جزو اولویت های آسیب های اجتماعی بود و حضور معتادان متهاجر کاملا مشهود بود.
وی افزود: شناسایی، تعقیب و انهدام باندهای مواد مخدر در سطح کلان و خرد در دستور کار قرار گرفت و در سال ۹۲، ۱۵ کارگاه تولید شیشه کشف شد.
نصرتی ادامه داد: جمع آوری معتادین متهاجر و بی خانمان از سطح معابر استان و تبدیل استان به استان عاری از معتاد متهاجر از دیگر فعالیت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بود.
دبیر سابق شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همچنین از راه اندازی مرکز نگهداری و درمان معتادان با بیش از ۷۰۰ نفر ظرفیت در دوران مدیریتش خبر داد و گفت: تحت پوشش قراردادن بیمه سلامت از بیماران ناشی از سواستفاده از مواد مخدر به تعداد هزار و ۴۷۱ نفر، انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر مراقبت بعد از خروج معتادین ترخیص شده بصورت محله محور، کاهش آمار فوتی های ناشی از سو مصرف از رتبه ششم به رتبه هفدهم در کشور، کاهش دودرصدی آمار معتادین استان نسبت به سال ۹۵، افزایش تعداد سمن های حوزه مبارزه مواد مخدر از ۴۵ سمن به ۹۵ سمن، برگزاری ۴دوره المپیاد ورزشی بهبودیافتگان در ۸ رشته ورزشی، راه اندازی کارگاه های بهبود یافتگان و کسب رتبه اول در دوسال متوالی ۹۵ و ۹۶ در ارزیابی عملکرد استانهای کشور توسط این شورا را از دیگر فعالیت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان است.
بهروز مهدوی دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این مراسم گفت: پیش نیاز افزایش سرمایه گذاری امنیت و ثبات است و باید انسانهای سالم داشته باشیم.
وی افزود: باید جلوگیری کنیم که انسانهای سالم به مشکل نیفتند.
مهدوی خاطر نشان کرد: برای ۳۷ دستگاه برنامه عملیاتی تدوین شده است، ما این برنامه را اجرا خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد آورده شده است، گفت: آرزو می کنیمکه تبریز را شهر بدون معتاد کنیم.