مدیرکل ساخت و توسعه شبکه راه های منطقه شمالغرب کشور، کمبود اعتبار را علت اصلی تاخیر در اجرای طرح کنارگذر غربی شهرستان عجب شیر عنوان کرد.
به گزارش آذر صبح، ایرنا نوشت: محمدصادق وجدی در جلسه بررسی مشکلات این کنارگذر و بازدید از آن افزود: به طور میانگین پیشرفت کلی طرح ۶۰ درصد بوده و ۱۱۰ میلیارد ریال تاکنون برای آن هزینه شده است.
وی هدف از این بازدید را تاکید بر تسریع طرح و برگزاری مناقصه تکمیلی عملیات آن عنوان کرد و گفت: مقدمات مستقر شدن پیمانکار در منطقه فراهم شده و مسئولان منطقه و استان نیز باید در بحث تامین اعتبار که مشکل جدی طرح است این اداره کل را یاری کنند.
وی در خصوص نحوه اجرای این طرح و مطالبات مردمی افزود: همه جوانب در اجرای این طرح در نظر گرفته شده اما برای اطمینان بیشتر در یک ماه آینده طرح کنارگذر غربی دوباره مورد بررسی قرار می گیرد.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه تکمیل این طرح موجب کاهش میزان تصادفات می شود اظهار کرد: این طرح که در سال ۸۶ وارد مرحله اجرایی شده و قرار بود در سال ۸۸ به بهره برداری برسد به دلیل کمبود اعتبار برای تملک و مسیرگشایی بلاتکلیف مانده است.
علی جلیلی همچنین خواستار بازنگری در طرح فعلی کمربند عجب شیر شد و افزود: با توجه به الحاق شیشوان به عجب شیر، بازنگری در طرح در راستای حل مشکلات مردم منطقه و همچنین مشکلات ترافیکی ضروری است.
وی افزود: اگر اعتبارات جهت اجرای این پروژه به صورت قطره ای تزریق شود به طور حتم تا چند سال آینده هم این پروژه به بهره برداری نخواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: کنارگذر عجب شیر از طرح های ملی بوده و اعتبارهای آن خارج از اعتبارهای محلی تامین می شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان عجب شیر نیز با اشاره به ضرورت تسریع در اجرای طرح کنارگذر غربی گفت: ۱۱ کیلومتر این کنارگذر بلاتکلیف است.
عادل اصغر پور افزود: عدم لحاظ خواسته های محلی در این طرح، موجب ناصش ماندن آن خواهد شد و طرح به سرانجام نخواهد رسید لذا کارگروه تخصصی باید با جدیت این طرح را دوباره بررسی کند.
وی تقویت زیرساخت ها و راه های ارتباطی و ساخت کنارگذرهای شهری در شهرستان را ضروری دانست و گفت: اجرای این طرح باید در کنار کاهش تلفات جانی جاده ای، پاسخگوی نیازهای منطقه ای نیز باشد.
طرح کنارگذر غربی به طول ۱۲ کیلومتر در سه مرحله شامل تملک یک هزار و ۴۰۰ متر از منازل مسکونی واقع در محدوده، تملک اراضی زراعی و آماده سازی و آسفالت است.
نماینده مردم عجب شیر در مجلس پیش از این از نیاز ۲۳۰ میلیارد ریالی برای تکمیل این طرح خبرداده بود.
شهرستان ۷۱ هزار نفری عجب شیر با ۷۳۸ کیلومتر مربع وسعت دارای یک شهر، دو بخش قلعه چای و مرکزی و چهار دهستان بوده و در ۹۰ کیلومتری تبریز و ۸۰ کیلومتری کرانه جنوب شرقی دریاچه ارومیه واقع شده که از شرق به مراغه، از شمال شرق به اسکو، از جنوب به بناب، از شمال به آذرشهر و از غرب به دریاچه ارومیه محدود می شود.