یک متخصص تغذیه، در گفت و گو با آذر صبح در خصوص نوشیدنی کفیر اظهار کرد: کفیر نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه های کفیر است، کفیر یک نوع قارچ است که توسط شیر تخمیر شده و ترکیب آن دوغ کفیر می شود.
دکتر حسن فرهاد غیبی توضیح داد: قارچ کفیر حاوی یک سری باکتری های مفید زنده است و به دلیل داشتن فایده های بسیار می تواند باکتری های روده را بهبود بخشد، زمانی که این باکتری ها در روده افزایش یابند مانع از آسیب رساندن باکتری های مضر به ناحیه روده در بدن می شود.
دکتر غیبی ادامه داد: در نتیجه باکتری های مفید به سیستم ایمنی بدن کمک کرده و یک سری ویتامین هایی که در روده تولید می شود در سلامت بدن نقش موثری دارد.
کارشناس تغذیه تشریح کرد: پروبیوتیک های موجود در بدن می توانند مفید واقع شده و از یک سری سرطان ها پیشگیری کنند.
وی در رابطه با دوغ کفیر عنوان کرد: دوغ کفیر اگر به طور واقعی تولید شود به عنوان نوشیدنی مفید می توان از آن استفاده کرد.
فرهاد غیبی خاطر نشان کرد: مناسب ترین دما برای تولید دوغ کفیر۱۸ الی ۲۸ دجه سانتی گراد است که مردم می توانند آن را در خانه داخل کابینت تهیه و سپس مصرف نمایند.