معاون توسعه روستایی رئیس جمهور با بیان اینکه در کشور ما عدالت آموزشی وجود ندارد، گفت: باید امکانات شهری و روستایی برای تحقق عدالت آموزشی یکسان سازی شود.
به گزارش آذر صبح، سید ابوالفضل رضوی در چهارمین اجلاس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور اظهار کرد: هیچ چیز برای توسعه ملی مهمتر و با ارزش تر از توسعه روستا ها نیست، توسعه روستاها به معنی توسعه کشور است.
وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد از مساحت کشور در اختیار روستاییان و عشایر است افزود: با وجود این درصد مساحت، تنها ۲۶.۷ درصد جمعیت ایران را عشایر و روستاییان تشکیل می دهد.
رضوی با اشاره به اینکه عدالت آموزشی در کشور وجود ندارد، گفت: لازم است مسئله عدالت آموزشی بین شهر نشین و روستا نشین اصلاح شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری به نقش روستاییان در تولید اشاره کرد و گفت: بسته بندی محصولات روستاییان اهمیت بالایی دارد چرا که اگر بسته بندی جذاب نباشد، مشتری آن محصول را خرید نمی کند.
وی خاطرنشان کرد: کارهای مشارکتی که تحت عنوان شرکت های تعاونی و شرکت های سهامی عام و خاص وجود دارد لازم است برای توسعه روستا ها وارد عمل شوند.
وی با بیان اینکه اگر جامعه ای دارای پیوند اجتماعی باشد همیشه فعال خواهد بود، یادآور شد: دولت مقتدر یعنی دولت خدمتگذار، این دولت از اولین روز شروع به کارش بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر را سر و سامان داده است.
رضوی به تاثیر روستاییان در مردمی شدن اقتصاد اشاره کرد و افزود: دولت بنگاه دار و شرکت دار خوبی نیست بلکه مردم خودشان باید برای ساختن اقتصاد وارد میدان شوند و دولت فقط نقش سیاستگذار را ایفا کند و امکانات در اختیار مردم قرار دهد.