رئیس صندوق بازنشستگی کشور از انتخاب تبریز به عنوان پایلوت کفش کشور خبر داد و گفت: برنامه داریم بورس کفش کشور را در زمینی به مساحت ۵ هزار هکتار در اطراف بازار تبریز احداث کنیم که کارهای تملک این زمین تقریبا به پایان رسیده است.
به گزارش آذر صبح، جمشید تقی زاده در جلسه بررسی راهکارهای توسعه صنعت کفش آذربایجان در محل سالن جلسات معاونت اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در کل کشور بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بازنشسته و یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر شاغل عضو صندوق بازنشستگی داریم، اظهارداشت: هر ماه مبلغی بالغ بر ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای این افراد حقوق پرداخت می شود.
تقی زاده به پتانسیل های اقتصادی آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: نیروگاه تبریز یکی از موقعیت هایی است که در صورت توسعه می تواند به جز شمالغرب کشور، مناطق آسیای میانه و قفقاز را نیز تحت پوشش خود قرار دهد.
وی اظهارداشت: با همکاری شهرداری تبریز کارهای تملک ۲هزار ۴۰۰ هکتار از اراضی سهلان به منظور فعالیت های صنعتی و اقتصادی نجام می شود و در اختیار مجوعه شرکت های اقتصادی قرار خواهد گرفت.
تقی زاده با اشاره به اینکه یکی دیگر از صنایع قدرتمند تبریز حوزه لبنیات و به خصوص شیر است، گفت: صنایع شیر پگاه یکی از بخش های ویژه اقتصادی استان آذربایجان شرقی به حساب می آید و این شرکت تولید محصولات پودری را در برنامه خود دارد که نقش اساسی در تولید مواد غذایی شمالغرب کشور را ایفا می کند.
رئیس صندوق بازنشستگی کشوری از برنامه های ویژه این صندوق برای بازنشستگان گفت و تشریح کرد: برنامه اعطای وام ۵ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصدی به ۴۰۰ هزار نفر از بازنشستگان کشوری، تخفیف هتل ها، سفر سیاحتی و زیارتی برای ۲۰۰ هزار نفر از بازنشستگان، رونق بیمه تکمیلی و احداث خانه های امید از دیگر اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری است.
وی با اشاره به ظرفیت تبریز در توسعه صنعت کفش کشور گفت: پتانسیل های تبریز یکی پس از دیگری در حال شکوفا شدن است، آذربایجان در سطح کشوری شخصیت های تاثیرگذاری در وزارتخانه ها، ادارات و مجلس شورای اسلامی دارد که دکتر پزشکیان از جمله تاثیرگذار ترین افراد در کشور هستند که باید از ظرفیت های مسئولیتی شان برای شکوفا شدن آذربایجان استفاده کرد.
تقی زاده گفت: پس از سفر ریاست جمهور به آذربایجان شرقی و بازدید از بازار کفش تبریز، عنوان شد که تبریز را به عنوان بورس کشور و پایلوت اصلی کفش در ایران قرار دهیم و به همین منظور کارهای تملک ۵ هزار هکتار از اراضی در اطراف بازار تبریز برای احداث مجتمعی با عنوان بورس کفش تبریز در حال انجام است.